ERVARING WAAROP JE KUNT BOUWEN

ONZE DIENSTEN


Droogijsstralen: breed scala aan toepassingen

Het oppervlak kan door middel van de droogijs techniek droog worden gereinigd zonder dat deze beschadigt. Hierdoor kunnen vele ondergronden eenvoudig en snel worden gereinigd. Hierbij kunt u denken aan metalen, houten, betonnen, kunststoffen, marmeren, glazen en textiele producten.

Bij de ecologische droogijs techniek ligt de nadruk op, kostenreductie en kwaliteitsverbetering.


Automotive

In termen van verantwoordelijkheid voor het milieu, kostenreductie en kwaliteitsverbetering in productieprocessen, waarbij alleen de hoogste kwaliteit en concentratie op het detail wordt verwacht, is droogijsreiniging de meest geavanceerde technologie. Het proces is droog, milieuvriendelijk en geschikt voor een breed scala aan reinigingstoepassingen binnen de auto-industrie, onder andere: assemblagefabrieken, robotica, spuitcabines, gieterijen, elektrische apparaten, hydraulische units, mallen, mechanische componenten, motoren, wielophangingen, tandwielen of elektrische componenten, enz. Met behulp van de droogijs reinigingstechnologie worden objecten hersteld in hun oorspronkelijke staat.


Roet verwijderen met droogijsstralen

Droogijsstralen maakt het mogelijk om op een eenvoudige wijze roet te verwijderen dat is opgetreden na een brand. Een bijkomend voordeel is dat door de lage temperatuur van het droogijs eveneens de roetgeur in de desbetreffende ruimte verminderd wordt met ca. 80%.


Verf verwijderen van houten constructies en meubilairMachine-industrie

Droogijsstralen is een integraal onderdeel van productieprocessen in de machine-industrie. Onder andere productiemachines, componenten(elektrische componenten), lasrobots, transportbanden en matrijzen worden met de techniek gereinigd. Vergeleken met traditionele reinigingsmethoden is droogijsreiniging aanzienlijksneller. Met het droogijs reinigingsproceskunt ude productiviteitvan uw apparatuur verhogen en de schoonmaakkostenverlagen.Droogijsstralen is niet schurend;het creëert geen secundair afval en maakt het mogelijk objectenzelfs op bedrijfstemperatuurte reinigen.

De bedrijfsresultaten en reputatie van uw bedrijf zijn gebaseerd op een goed werkende productie. Productiesystemen worden door de jaren heen blootgesteld aan zware omstandigheden: metalen onderdelen komen in aanraking met onzuiverheden. Productieafval en stof hechten zich aan oppervlakken met smeermiddelen. Dit wordt vroeg of laat merkbaar; machines hebben meer storingen en componenten lopen vast. Het resultaat is een gedwongen productiestop en vaak langdurig onderhoud of zelfs de aankoop van nieuwe apparatuur.

De oplossing is droogijsstralen: oude smeermiddelen en plakkerig vuil wordt eenvoudig verwijderd door de inslag van de droogijspellets. Uw productieapparatuur blijft onbeschadigd en de reiniging is droog. Het principe van de reinigingstechniek is simpel: de vervuiling bevriest en wordt weggeslagen. Wij hebben diverse  straalmachines in ons assortiment, zowel elektrisch als pneumatisch.Reinigen met droogijs


Door gebruik te maken van de nieuwse zware apparatuur kunnen wij sterk vervuilde objecten snel en grondig reinigen, vet, vuil en bv Tectyl...geen probleem. Dit zonder de ondergrond te beschadigen .

Stralen met Soda, glasparel of Corund.


In onze straal cabine stralen wij met diverse straalmiddellen van fijn tot grof om ook roest snel en vakkundig te kunnen verwijderen.


Raptor Bedliner Coating.


Wij zijn gespecialiseerd in .

Raptor Liner verf is de sterkste verf op de markt. Hierdoor is hij uitermate geschikt als een zeer harde en makkelijk te onderhouden coating. Ten slotte kan je naast het laten aanbrengen van deze coating ook de onderkant van je wagen beschermen. Met onzegravitex steenslagbeschermingkan je je auto beschermen tegen vroegtijdige roestvorming, zout, schade en krassen.

Ook ideaal voor aanhanger, paardentrailer, bestelbus, sloep etc etc

Reconditioneren van lakwerkDoor onze ruim 20 jarige ervaring met lakken kunnen wij diepe en ondiepe krassen veriwijdend en uw lakwrerk weer in mooie staat brengen .

Restauratie en spuitwerkzaam heden    aan carrosserie.


Uw oldtimer carrosserie / chassis kan grondig door ons gerestaureerd worden. Las en spuitwerkzamhedenatuurlijk..

ddf1b00b-adc5-4fac-abb3-1994fa5d2a02.fb3e9cd36219c77398858dd7a8d5092e
ddf1b00b-adc5-4fac-abb3-1994fa5d2a02.fb3e9cd36219c77398858dd7a8d5092e
hhh
hhh
45ab38a7b4a6427281c5e70018465a77
45ab38a7b4a6427281c5e70018465a77
04494c872de1ff375e127dfd7a2ad036
04494c872de1ff375e127dfd7a2ad036